Malzemeler:
1 lt süt
1 çay bardağı pirinç
1 adet portakal suyu ve kabuğunun rendesi
3 kaşık nişasta
1 bardak şeker
1 paket vanilya
Yapılışı:
Pirinçler 1 bardak su ile hafif ateşte pişirilir. Pirinçler yumuşayınca şeker hariç bütün malzeme ilave edilir. 20-25 dakika kaynatıldıktan sonra şeker ilave edilir ve sütlacımız porsiyonlanır. Soğuduktan sonra portakal dilimleri ile servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder