Malzemeler:
500 gr kıyma
1 adet soğan
3 çorba kaşığı galeta unu
1 tatlı kaşığı karabiber
Tuz
3 adet yufka
1 çay bardağı sıvı yağ
10 adet çöp şiş
3-4 çorba kaşığı toz fıstık
Yapılışı:
Soğan rendelenir, kıyma, karabiber, tuz, galeta unu, yoğrulur. Yufkalar bir tezgâha yayılarak bir fırça yardımım ile hafifçe yağlanır ve ikiye katlanır. Geniş kısmına köftemiz yayılarak rulo halinde katlanır ve ikişer parmak kalınlığında kesilir. Kesilen rulolar çöp şişlere geçirilerek bir fırın tepsisine dizilir. 200 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirildikten sonra toz fıstığa batırılarak sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder