Malzemeler:
500 gr kıyma
1 adet soğan
200 gr dövülmüş ceviz
2 kaşık biber salçası
Karabiber
Tuz
1 adet yumurta
1 çay bardağı ince bulgur
Pul biber
YAPILIŞI:
Soğan rendelenir, ince bulgurumuz 1 bardak sıcak su ile ıslatılır. Salça hariç bütün malzemeler kıymamız ile karıştırılır ve yoğrulur. Yağlanmış bir fırın kabına kıymalı harcımız yayılır ve 1 bardak su ile sulandırılmış salçamız ilave edilerek 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir ve sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
köfteden ziyade pastaya benziyor