Malzemeler:
1 adet karnabahar
3 kaşık un
4 bardak süt
200 gr taze kaşar
2 kaşık tereyağı
YAPILIŞI:
Karnabahar çiçeklerine ayrılıp 5 dakika kadar haşlanıp süzülür. Un tereyağında hafifçe kavrulur ve süt ilave edilerek pişirilir. Taze kaşar peyniri rendelenerek süte eklenir. Haşlanan karnabaharlar bir fırın kabına yerleştirilir ve üzerine hazırladığımız beşamel dökülerek 180 derecelik fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. Sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder