Malzemeler:
4 adet levrek filetosu
1 bardak krema
300 gr ıspanak
1 adet soğan
Tuz
1 kâse taze kaşar rendesi
Yapılışı:
Ispanaklar ince kıyım doğranarak soğanlarla beraber hafifçe kavrulur. Levrekler bir fırın kabına dizilir, üzerlerine kavrulmuş ıspanaklar yayılır, fırın kabına krema ilave edilerek en üst kısma da taze kaşarlar serpilir, daha sonra 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir ve sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder