Malzemeler:
600 gr dana kıyma
1 adet soğan
2 dilim bayat ekmek içi
1 adet yumurta
Tuz, karabiber
1 bardak krema
2 adet kabak
2 adet havuç
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
YAPILIŞI:
Kıyma, rendelenmiş soğan, ekmek içi, yumurta ve baharatlar karıştırılarak köftemiz yoğrulur. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak yuvarlanır. Yanmaz bir tencereye krema ve köfteler koyularak hafif ateşte pişirilir. Başka bir tencerede uzun uzun (jülyen) doğranmış olan havuçlar ve kabaklar 1 bardak su ile haşlanır ve köftelerimize ilave edilir. Yemeğimiz pilav ile servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder