Malzemeler:
8 adet kalem pirzolanın sırt kısmı
3 adet kabak
yarım bardak pirinç
1 kaşık salça
1 adet soğan
Tuz, pul biber
Yapılışı:
Soğanlar doğranıp salça ile beraber kavrulur, pirinçler ilave edilir, kabaklardan 1 tanesi rende olarak diğer ikisi doğranarak tencerede pişirilir. Diğer yandan pirzolalar yanmaz bir tavada kızartılır. Servis tabağına kabak sosu üzerine 2 adet pirzola yerleştirilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
pirzola olsunda kabak sosu olmasada olur :))