MALZEMELER:
2 adet yufka
1 adet kabak
1 adet havuç
1 adet soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
200 gr pastırma
YAPILIŞI:
Kabak ile havuçlar uzun uzun kesilir ve soğanlarla beraber az sıvı yağda kavrulur. Pastırmalar ince uzun doğranıp sebzelerle harmanlanır. Yufkalar 4'e bölünerek ortalarına sebzeli pastırmalı karışımdan koyularak kapatılır ve sıvı yağ sürülerek susam serpilir. 180 derecelik fırında 20 dakika kadar pişirilip sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder