Malzemeler:
2 adet kabak
2 adet domates
1 adet soğan
3-4 diş sarımsak
1 kâse çekirdeksiz yeşil zeytin
1 çorba kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı pul biber
4 parça tavuk göğüs eti
1 çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı:
Soğanlar vs sarımsaklar doğranıp sıvı yağda kavrulur. Domatesler rendelenir ve tencereye eklenir. Kabaklar dilimlenir ve baharatlarla beraber ilave edilir. Bu arada tavuklar yanmaz bir tavada arkalı önlü olarak 5'er dakika pişirildikten sonra kabakların içine ilave edilir. Yemeğimiz 20 dakika kadar kısık ateşte pişirilir. Yeşil zeytinler ve kekik serpilerek sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder