Malzemeler ( 4 kişilik ):
350 gram kuzu kuşbaşı
1 adet soğan
2 adet kırmızıbiber
1 adet kabak
4 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çorba kaşığı kekik
2 çorba kaşığı sirke
Yapılışı:
Soğanı, kabağı ve kırmızıbiberi irice doğrayın. Kuşbaşı etler çok büyükse biraz ufaltın. Sebzelerle etleri derin bir kaba alıp üzerine zeytinyağı, kekik, sirke ve rendelenmiş sarımsakları koyun, bu karışımın içinde 15 dakika dinlendirin. Daha sonra sırayla şişlere dizin ve fırın tepsisine sığacak şekilde yerleştirip 200 derecedeki fırında ara sıra çevirerek iyice kızartın. Yanında bol salatayla sıcak olarak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder