Malzemeler ( 8 kişilik
):
200 gram kıyma
1 soğan
1 yumurta
2 su bardağı un
1 çay bardağı süt
2 çorba kaşığı tereyağı
Yarım demet maydanoz
2 çorba kaşığı yoğurt
Yapılışı:
Öncelikle kıymalı içi hazırlayın. Soğanı rendeleyip üzerine kıymayı ekleyin ve karıtırın. Kıyılmış maydanoz ekleyip karışıma farklı bir lezet ekleye bilirsiniz. Hamuru açmak için yumurta, süt ve unu çok sert bir hamur yaparak yoğurun. Hamuru açıp ikiye bölün ve üzerine sıvıyağ sürüp hamuru inceltin. Bir tanesini tepsiye açıp iç malzemeyi çiğ olarak doldurun. Üzerine diğer hamuru kalın şeritler halinde kesip yerleştirin.200 derecedeki fırına 20 dakika pişmeye bırakın. Servis tabağına alıp istenirse üzerine yoğurt gezdirip servis yapılabilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
insan görünce bile kendinden geçiyor
yaptım güzel oldu özenle tavsiye olunur