Malzemeler: (8 kişilik)
500 gram kemikli parça et
1 soğan
1 havuç
1 kabuk tarçın
1 demet maydanoz sapı
3 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 su bardağı köy eriştesi
1 çorba kaşığı tereyağı
Yapılışı:
Etleri haşlamak için tencereye yerleştirin. Üzerine soyulmuş bütün soğanı, havucu ve maydanoz saplarını ekleyip üzerine suyunu verin ve yaklaşık 1,5 saat kadar orta ateşte pişirin. Daha sonra süzüp çok iyi pişen etleri kemiklerinden ayırın.
Etin suyunu da süzüp içine tereyağı ekleyip karıştırın sos kıvamına getirin. Ve bu sosun içine erişteleri ekleyip 10 dakika kadar pişirin. Erişteler pişince servis tabağına alıp üzerine etlerle servis yapın. Et pişirirken içine koyacağınız tarçın çubuğu çok lezzetli bir aroma katıyor, bilginiz olsun.
erişte, haşlama, et, yapımı, tarifi, nasıl yapılır, malzemeler
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder