Malzemeler:
1 paket brokoli
1 su bardagı konserve bezelye
1 su bardagı konserve mısır
1 kahve fincanı zeytinyag
1 yemek kaşıgı un
1 tane sogan
1 su bardagı süt
1 yemek kaşıgı tereyag
Yapılışı:
Brokoli iyice yıkanıp 2 su bardagı suda 7 dakika haşlanır. Haşlanılan su kullanılmak üzere saklanır. Brokoliler süzgeçle sudan alınır ve küçük küçük doğranır. Kaynama suyuna atılır. Diger tarafta tencereye yag konulup doğranmış soğan sotelenir. Üstüne un ilave edilip kavurmaya devam edilir. İki bardak sıcak su konulup iyice karıştırılır. Kaynadıktan sonra brokoli suyuyla birlikte mısır ve bezelyede eklenir. Süt ilave edilip kaynayana kadar karıştırılır. Tereyag ve tuz konulup 10 dk. kaynatılıp servis yapılır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder