Malzemeler (8 kişilik):
1 adek pandispanya
2 çorba kaşığı Labne
1 adet portakal
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
Üzerine:
1 adet portakal
10 – 15 adet badem
Çilek soslu keşkül tarifi:
Ön hazırlık olarak krem şantiyi 1 su bardağı soğuk süt ile çırpıp, buzdolabında yarım saat kadar bekletin. Bu arada portakalın kabuklarını soyup, Pınar Labne ile birlikte blendırdan geçirin.Pandispanyayı ortadan ikiye ayırın.Birinin üzerine portakallı,Pınar Labneyi sürün. Üzerine diğer pandispanya dilimini kapatın. Dolaptan krem şantiyi alıp, pandispanyanın her yerini iyice kapatın. Üzeri için ayırdığınız bir portakalı ince ince dilimleyip, pastanın üzerine sıralayın. Pastayı kabukları soyulmuş bütün bademlerle süsleyip, buzdolabında 1-2 saat dinlendirin. Soğuyan pastayı çok fazla bekletmeden servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder