Çilek soslu keşkül

Malzemeler (8 kişilik):

1 adek pandispanya
2 çorba kaşığı Labne
1 adet portakal
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt

Üzerine:

1 adet portakal
10 – 15 adet badem

Çilek soslu keşkül tarifi:

Ön hazırlık olarak krem şantiyi 1 su bardağı soğuk süt ile çırpıp, buzdolabında yarım saat kadar bekletin. Bu arada portakalın kabuklarını soyup, Pınar Labne ile birlikte blendırdan geçirin.Pandispanyayı ortadan ikiye ayırın.Birinin üzerine portakallı,Pınar Labneyi sürün. Üzerine diğer pandispanya dilimini kapatın. Dolaptan krem şantiyi alıp, pandispanyanın her yerini iyice kapatın. Üzeri için ayırdığınız bir portakalı ince ince dilimleyip, pastanın üzerine sıralayın. Pastayı kabukları soyulmuş bütün bademlerle süsleyip, buzdolabında 1-2 saat dinlendirin. Soğuyan pastayı çok fazla bekletmeden servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers