Mutfak: Türk
Süre: 45 dk
MALZEMELER
500 gr Iri Çekilmis Az Yagli Kuzu Kiyma
4 Adet Iri Ay Patlican
2 Adet Domates
5-6 Adet Yesil Sivribiber
YAPILIŞ TARİFİ
Kiymanin içine tuz ve karabiberi ekleyip iyice yogurun. Patlicani yikadiktan sonra soymadan enine 4-5 cm boyunda kesin. sonra soymadan enine 4-5 cm boyunda kesin. Kiymadan irice ceviz büyüklügünde parçalar alip köfte seksonra soymadan enine 4-5 cm boyunda kesin. Bir patlican bir köfte olarak yanyana dizin. Üzerine sivri biber ve domates dilimleyip dizin.Önceden isitilmis firinda pisirin. Firindan çikarinca üzerine yarim çay bardagi su serpin. Agzini örtün 10 dakika dinlendirin. Lavas ekmekle servise sunun.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder