Mutfak: Türk
Süre: 60dk
MALZEMELER
4 Enginar
1 Limon
1 Sogan
1 Domates
1 Çorba Kasigi Margarin
3 Çorba Kasigi Kiyma
1 Sivri Biber
1 Havuç
10 Arpacik Sogan
1 Su Bardagi Et Suyu
1/2 Çay Kasigi Köri
1 Su Bardagi Bezelye
4 Dal Dereotu
Tuz, Karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Enginarlari temizleyip,limonla ovun.Limonlu suda haslayarak firin kabina alin. Kiyilmis sogani yagda pembelesinceye kadar kavurun. Kiymayi ilave ederek suyunu çekene dek kavurmaya devam edin. Kavrulmis kiymayi enginarlarin ortasina doldurarak
bir firin kabina alin. Üzerlerine domates ve biber dilimleri yerlestirin. Kabuklarini temizlediginiz arpacik soganlarini, küp seklinde kesilmis havuç ve bezelyeleri tepsiye yerlestirin. Tuz, karabiber ve köri serpin. Bir bardak et suyu dökerek firinda 15 dk pisirin. Üzerini dereotu ile süsleyip sicak olarak servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder