Malzemeler:
1/2 kg ıspanak
1 adet küçük kuru soğan
1 demet taze soğan
1 demet maydanoz, nane, dereotu
1 tatlı kaşıgı kuru nane
2 yumurta
1 fincan haşlanmış pirinç
Yapılışı:
Ispanaklar ayıklanır, kökleri ayrlır, diğer kısımları az suylahaşlanır, süzülür, sıkılır, ince doğranır. İçine rendelenmiş kuru soğan, doğranmış taze soğan, maydanoz, dereotu, nane, haşlanmış pirinç, yumurta un, tuz ilave edilir, karıştırılır. Yağlanmış teflon tavaya incecik döşenir. İki yüzüde kızartıldıktan sonra sıcak servis yapılır. Bu karışımdan tavanın büyüklüğüne göre iki veya daha fazla tabak mücver elde edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder