Mutfak: Türk
Süre: 20dk
MALZEMELER
250 gr mantar, dilimlenmis
3 kereviz sapi, dilimlenmis
Sos:
150 gr yogurt
2 yemek kasigi zeytinyagi
2 yemek kasigi limon suyu
1 çay kasigi ince dogranmis taze tarhun
tuz ve karabiber
Süslemek için:
25 gr kabugu soyulmus badem
limon parçalari
birkaç dal taze tarhun veya
YAPILIŞ TARİFİ
Sosu hazirlayin: Yogurdu zeytinyagi ve limon suyuyla birlikte bir kaba koyun. Bir çatalla çirpin tarhun, tuz ve biberi ekleyin. Mantarlari ve kerevizleri sosa ekleyip iyice karistirin. Salatayi bir salata kasesine koyup bademleri serpistirin. Limon parçalari ve tarhun veya maydanoz dallariyla süsleyip servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder