Malzemeler:
1 çorba kaşığı zeytinyağı,
1 sepet mini domates,
1/2 çay kaşığı tuz,
1/2 çay kaşığı çekilmiş karabiber,
2 çorba kaşığı doğranmış taze maydanoz,
2 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri.
Parmesanlı domates tarifi:
Cam fırın kabına zeytinyağını koyun. Domatesleri de ekleyip karıştırın. Tuz ve karabiber, üstüne maydanoz ve parmesanı ekleyin. 200 derecede ısıttığınız fırında 10 dakika pişirin. (Domatesler patlamasın.) Fırını üstten yakın ve 2 dakika daha pişirin. (Bu sırada domatesler patlasın.)
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder