Malzemesi:
2 patates (haşlanmış)
1 soğan
1 kırmızıbiber
1 yeşil biber
3 yemek kaşığı tereyağı
3 taze fasulye (az pişmiş)
1 havuç (az pişmiş)
1 yemek kaşığı bezelye (az pişmiş)
4 yumurta
1\2 demet maydanoz
tuz
karabiber.
Hazırlanışı:
Patatesleri dilimleyin, soğanı soyup iyice kıyın. Biberlerin çekirdeklerini çıkartıp onları da ince doğrayın. Tavada yağı kızdırıp soğanı, papatesleri ve biberi ilave edin. Beraber pembeleşinceye kadar kavurun. Daha sonra diğer sebzeleri ve maydanozu ekleyin. Yumurtaları derince bir kabın içinde çırpın. Baharatları ilave ettikten sonra sebzelerin üzerine dökün. Her iki tarafını da iyice kızartıp servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder