Malzemesi:
1 kabak (ince dilimlenmiş)
3 domates (soyulmuş ve dörde bölünmüş)
4 dilim pastırma (küçük kesilmiş)
4 yumurta
1 çay bardağı çedar peyniri
1 yemek kaşığı su
4 maydanoz (doğranmış)
5-6 zeytin (kesilmiş)
1 yemek kaşığı tereyağı
tuz
Hazırlanışı:
Derin bir kapta yumurtaları çırpın. Tereyağını eritip içine kabakları ve domatesleri ilave edin. Yumuşayana kadar pişirin. Piştikten sonra kabakları domatesin içinden çıkarıp başka bir tavaya atın. Kabaklar sıcakken üzerine pastırmayı ilave edin ve karıştırın. Yumurta, su, tuz, peynir ve maydanozu da ekleyip karıştırın. Tavanın ağzını kapatıp 15 dakika pişirin. Tavada kalan domatesin üzerine tuz ve kesilmiş zeytinleri ilave edip karıştırın. Pişirdiğiniz omleti bu sosla beraber servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder