Malzemeler:
1 adet tavuk
25-30 adet kestane
10-15 adet yerelması
2 adet soğan
2 kaşık yoğurt
1 kaşık salça
2 kaşık tereyağı
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Tavuğumuz 4 bardak su ile orta ateşte pişirilir. Yerelmaları soğulduktan sonra tencereye ilave edilir. Kestaneler ayrı bir tencerede haşlanarak kabukları soyulur. Pişen tavuğumuz bir fırın kabına yerleştirilir. Soğanlar piyazlık olarak doğranır, kestaneler, pişmiş olan yerelmaları ve soğanlar tereyağı ile birlikte yanmaz bir tavada çevrilerek tavuğumuzun etrafına dizilir. Diğer yandan yoğurt ve salça karıştırılarak tavuğun üzerine sürülür. 200 derecelik fırında 30 dakika kadar kızartılarak sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder