Malzemeler:
1/2 kg kuru kayısı
250 gr iç ceviz
1 bardak şeker
2 kaşık tereyağı
4-5 adet karanfil
Yapılışı:
Yanmaz bir tavada tereyağı eritilir ve yıkanmış olan kayısılar 10 dakika kadar kavrulur. Ardından şeker, karanfiller ve 2 bardak su eklenerek kayısılar pişirilir. Soğuduktan sonra içlerine cevizler koyularak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder