Malzemeler:
4 adet ızgaralık tavukgöğsü
2 çorba kaşığı soya sosu
1 bardak krema
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı toz biber
3-4 diş sarımsak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı:
Tavuklar ezilmiş sarımsaklar olan zeytinyağında kızartılır. Krema, soya sosu ve baharatlar karıştırılarak kızaran tavuklar bu sosun içine atılır. Yanmaz fırın kâğıdına tek tek sarılan tavuklar 200 derecelik fırında 20 dakika pişirilip pirinç pilavı veya bulgur pilavı ile servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder