MALZEMELER:
200 gr kestane şekeri
250 gr tereyağı
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
1 paket vanilya
1 adet yumurta
1 bardak pudra şekeri
YAPILIŞI:
Tereyağı, pudra şekeri ve yumurta ile yoğrulur. Ardından kestane şekeri hariç diğer malzemeler ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilir. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak içlerine birer parça kestane şekeri koyulur ve kapatılır. 170 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilen kurabiyelerimiz pudra şekeri serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder