Malzemeler :
4-5 adet pırasa
1 adet kereviz
1 adet patates
1 adet havuç
1 kaşık biber salçası
4-5 diş sarımsak
1 adet soğan
7-8 yaprak pazı
1 bardak krema
1 çay bardağı zeytinyağı
Yapılışı:
Soğanlar ve sarımsaklar salça ile birlikte zeytinyağında kavrulur. Bütün sebzeler doğranarak bir güveç kabına karışık bir şekilde koyulur. Kavrulmuş olan soğanlı karışımımız üzerlerine dökülerek 1 bardak su eklenir ve kapağı kapatılarak çok kısık ateşte 1,5 saat kadar pişirilir. Ocaktan indirildikten sonra krema ilave edilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder