Malzemeler:
1/4 lahana
1 adet havuç
1 adet kereviz
Yarım demet dereotu
Yarım demet maydanoz
1 adet siyah turp
1 adet limon
1 çorba kaşığı taze zencefil rendesi
1 çay bardağı sızma zeytinyağı
3-4 adet sarımsak
Yapılışı:
Lahanalar, dereotu ve maydanozlar ince kıyım kesilir. Havuç, turp ve kereviz rendelenir. Bütün malzeme harmanlanır. Diğer yandan zencefil rendesi, limon, ezilmiş sarımsaklar ve zeytinyağı karıştırılarak salatamızın üzerine dökülür. Vitamin deposu olan bu kış salatamız her öğün servis edilebilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder