Malzemeler:
1 litre süt
1 bardak şeker
6 adet yumurta
1 paket vanilya
Yapılışı:
Bütün malzeme iyice çırpılarak ısıya dayanıklı cam bir kaba dökülür. Bu kap su dolu bir tepsiye koyularak 150 derecelik fırında 50 dakika kadar pişirilir. Ardından 15 dakika kadar fırının derecesi arttırılarak 180 derecede pişirilir. Tatlımız soğuduktan sonra 2 saat kadar da buzdolabında bırakılır ve soğuk olarak servis
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder