Malzemeler:
4 adet elma
Yarım bardak esmer şeker
2 adet çubuk tarçın
1 paket labne peyniri
2 kaşık pudra şekeri
1 paket kepekli yulaflı bisküvi
Yapılışı:
Elmalar soyulduktan sonra çubuk tarçınlarla beraber yarım bardak su ile hafif ateşte 10 dakika pişirilir. Esmer şekerimiz ilave edilerek 5 dakika daha pişirilir. Püre haline getirilerek soğumaya bırakılır. Bisküviler robottan geçirilerek ufalanır. Pudra şekeri de çırpılmış labne ile karıştırılır ve servis edilecek bardaklara kat kat bisküviler, elma püresi ve labne olmak üzere yerleştirilir. En az 2 saat buzdolabında bekletildikten sonra soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder