Malzemeler:
2 adet ayva
2 adet portakal
1 bardak şeker
3-4 adet karanfil
2 adet çubuk tarçın
100 gr kızılcık şekeri
Yapılışı:
Ayvaların kabukları soyulduktan sonra zar şeklinde doğranır. Portakallar dilimlendikten sonra bir taşım kaynatılıp suyu dökülür, böylecene portakalların acısını almış oluruz. Ayvalar, portakallar, çubuk tarçın, karanfiller ve 10 bardak su bir tencereye koyularak 10 dakika kadar kaynatılır. Şekerler ilave edildikten sonra 5 dakika daha kaynatılıp soğumaya bırakılır. Soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder