Malzemeler:
200 gr tereyağı
1 adet yumurta akı
1 bardak pudra şekeri
Aldığı kadar un
Yarım paket kabartma tozu
İçi için
1 kâse kırılmış ceviz
1 kâse kuru üzüm
Yapılışı:
Hamurumuzun malzemeleri karıştırılarak yoğrulur. Elde edilen hamur 2'ye ayrılarak açılır. Çok ince olmayan yufkalar 8'e kesilir. Her bir parçanın kalın olan kısmına biraz ceviz, kuru üzüm karışımı koyularak sarılır ve ay şekli verilerek yuvarlanır. 170 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Pudra şekeri serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder