Malzemeler:
3-4 adet patlıcan
3 adet yumurta
1 çay kaşığı karbonat
3 kaşık un
Yarım çay bardağı süt
Tuz, karabiber
1 su bardağı sıvı yağ
Yapılışı:
Patlıcanlar doğranarak tuzlu suda 20 dakika bekletilerek süzülür. Yumurtalar çırpılır ve diğer malzemeler ilave edilerek elde edilen karışıma patlıcanlar batırılır. Sıvı yağ kızdırılarak patlıcanlar kızartılır. Patlıcan panelerimiz sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder