MALZEMELER:
500 gr yağsız dana kıyma
1 çay bardağı pirinç
1 yumurta
1 soğan
Tuz, karabiber.
KIZARTMAK İÇİN
Galeta unu
3 adet yumurta
Sıvı yağ
YAPILIŞI:
Pirinç haşlanır ve süzülür. Yemeklik doğranan soğan az yağda kavrulur. Kıymanın yarısı ilave edilerek orta derecede pişirilir. Yağı süzülerek yayvan kaba aktarılır. İçine yumurta, pirinç, tuz, biberi ayarlanıp çiğ olarak kalan 250 gr kıyma da konulduktan sonra yoğurulur. Yarım saat dinlendirdikten sonra hazırlanan köfteler una ve yumurtaya bulanıp iyice kızdırılan sıva yağda kızartılır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder