MALZEMELER:
5 bardak un
4 adet yumurta
1 kaşık tereyağı
200 gram peynir
Maydanoz
Rendelenmiş kaşar
YAPILIŞI:
Unu eleyin ve 4 yumurta, tuz ve biraz su koyun, hamuru yoğrun. Çubuk şekline getirin. Bezelere ayırın, tepsinin altına gelecek bezeyi daha büyük tutun, açın. Peyniri ezin, içine maydanoz, kaşar peyniri ve süt koyun. Tencereye su ve tuz koyun ve kaynatın. Açılan yufkaları tuzlu suda pişirin. Yağlanmış bir tepsiye suda pişirilmemiş yufkayı yerleştirin, üzerine tereyağı gezdirin. Yufkanın yarısı döşendiğinde peynirli içi yayın, En üste pişirilmemiş bir yufkayı düz koyun. Üzerine bir yumurtanın sarısı ile az yağı karıştırılıp sürün. Fırında pişirin. Yarım saat sonra alt üst edilerek servis yapılır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder