Malzemeler:
200 gr tuzsuz Antep fıstık içi
1 bardak pudra şekeri
2 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
250 gr tereyağı
Aldığı kadar un
Yapılışı:
Antep fıstıkları robottan geçirilerek un haline getirilir. Pudra şekeri tereyağı ile karıştırılır ve ardından diğer malzemeler harmanlanarak yoğrulur. Elde edilen hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak 170 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Ilık olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

çok güzel görünüyor iştahım açıldı