Malzemeler:
20-25 adet büyük boy kültür mantarı
100 gr kaşar peynir rendesi
4-5 diş sarımsak
2 kaşık tereyağı
5-6 dal maydanoz
Tuz
Roka yaprakları
Yapılışı:
Mantarların sap kısımları ayıklandıktan sonra limonlu suda 10 dakika kadar bekletilir. Kaşar peynir rendesi, dövülmüş sarımsaklar, ince kıyım maydanoz ve tereyağı yoğrularak karıştırılır. Hazırlanan karışım mantarların içlerine doldurularak 170 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Roka yaprakları ile sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder