Malzemeler:
1 adet bütün tavuk
1 baş sarımsak
3-4 adet domates
5 çorba kaşığı soya sosu
2 dal taze biberiye
2 kaşık yoğurt
1 kaşık salça
Yapılışı:
Tavuğumuz ikiye ayrılarak bir fırın kabına yerleştirilir. Sarımsaklar soyulduktan sonra bütün olarak tepsiye serpilir. Domatesler kabukları soyulmadan dilimlenir. Diğer yandan soya sosu, yoğurt ve salça karıştırılarak tavuklarımızın üzerine sürülür. 170 derecelik fırında yaklaşık 1,5 saat kadar pişirilir. Tavuklarımızın üzerleri kızarınca fırından çıkarılıp sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder