Malzemeler:
500 gr tavuk kanadı
1 tatlı kaşığı köri
2 çorba kaşığı soya sosu
2-3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı salça
150 gr taze kaşar
1 adet marul
2-3 adet domates
1 kâse ince kıyılmış kırmızılâhana
Küçük kızarmış ekmek parçaları
1 çay bardağı sızma zeytinyağı
1 adet limon suyu
Tuz
Yapılışı:
Tavuklarımız, soya sosu, ezilmiş sarımsak, salça ve köri ile karıştırılarak yaklaşık 2 saat kadar buzdolabında bekletilir. Diğer yandan marullar yıkandıktan sonra ince kıyım doğranır, dilimlenmiş olan domatesler ve kırmızılâhana ile harmanlanır. Tavuk kanatlarımız ızgarada veya yanmaz bir tavada pişirildikten sonra salatamızın üzerine dizilir. Taze kaşar peynirleri küp şeklinde doğranır, zeytinyağı, limon ve tuzla birlikte salatamıza ilave edilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder