Malzemeler:
2 adet patates
1 adet havuç
1 su bardağı bezelye
2 adet yumurta
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
Tuz, karabiber, kırmızı pul biber
6 dilim hellim peyniri
Yapılışı:
Sebzeleri küp küp doğrayın ve 3 çorba kaşığı zeytinyağında sote edin. Bir kapta yumurta süt, unu baharatı ve sebzelerle karıştırın. Fırın kabına alıp 200 derecede 15 dakika pişirin. Üzerine yağsız tavada iki yüzünüzü kızartığınız Hellim peynirini koyup servise sunun.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder