MALZEMELER:
250 gram bamya
150 gram kuşbaşı
3 adet domates
Zeytinyağı
Limon suyu
1 adet soğan
2 kaşık zeytinyağı
13-15 adet küçük diş sarımsak
YAPILIŞI:
Eti 3 bardak su ve soğan ile pişirin. Bamyaları temizleyip, yıkayın. Bamyalar kururken, 3 adet domatesi doğrayın. Sapları temizlenmiş bamyaları, sarımsağı, küp domatesi, limon suyunu derince bir kapta harmanlayın. Soğanı etinizden ayırın. Etinizi pişirdiğiniz yağlı suyu, etlerinizi ve harmanlanmış bamyalarınızı pişirme tencerenize ekleyin. Ilık su ekleyip, pişirin. Yemeğinizi ateşten almaya yakın 2 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder