Malzemeler:
- 1 kg. süt,
- 1,5 su bardağı şeker,
- 1 bardak un,
- 2 poşet kakao,
- Limon kabuğu rendesi,
- 75 gr. margarin,
- 1 bardak soğuk su,
- 1 tane paskalya çöreği.
Yapılışı:
Yapacağınız kabın içine paskalya çöreği parçalanarak yerleştirilir. Diğer tarafta süt, şeker, un, kakao, limon kabuğu rendesi ile muhallebi pişirilir. Piştikten sonra 75 gr. yağ, 1 bardak soğuk su muhallebinin içine katılır. 10 dakika el mikseriyle çırpılır ve paskalyanın üzerine dökülür. Üzerine isteğe göre fındık ve hindistan cevizi konur.
Afiyet olsun...
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder