Malzemeler ( 4 kişilik
):
300 gram karnabahar
2 adet kırmızı biber
2 çorba kaşığı keten tohumu
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 limon
6 dal nane
Yapılışı:
Karnabaharları ve kırmızıbiberi buhar da pişirmek için bir demir süzgecin içine bölüp yerleştirin. Üzerine limon suyu sıkıp kaynayan suyun üzerine oturtun. Ya da buhar pişiricinin üzerine alın. 15 dakika kadar pişirip çıkartın ve üzerinden soğuk su gezdirin. Renkleri parlak olması için. Daha sonra servis tabağına alıp zeytinyağı limon suyu gezdirin. Üzerine nane yaprakları ve keten tohumu üzerine serpip servis yapın. Afiyet olsun
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder