malzemeler (8 kişilik):
4 adet yufka
400 gram kıyma
2 adet soğan
4 diş sarımsak
3 adet domates
3 sivribiber
1 çorba kaşığı tereyağı
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Yufkaları uzun şeritler halinde kesip hazırlayın. Diğer bir tarafta kıyma ve rendelenmiş soğanları iyice kavurun. Üzerine doğranmış sivri biber, domates, sarımsakları ekleyip kavurmaya devam edin. Bu iç malzemeyi yufkaların içlerine paylaştırıp sarın. Kızgın yağda da kızartabilirsiniz ya da 200 derecedeki fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Çıkartıp sıcak olarak ikram edin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder